ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Οktoberfest «μετακομίζει» ελέω πανδημίας-Ποιος είναι ο νέος προορισμός

17:27 - 29 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Το Οktoberfest «μετακομίζει» ελέω πανδημίας-Ποιος είναι ο νέος προορισμός
Η μεγαλύτερη γιορτή μπύρας του κόσμου, το Oktoberfest, πρόκειται να μετεγκατασταθεί από το Μόναχο στο Ντουμπάι. Την είδηση αυτή φέρεται να επιβεβαίωσε ο γνωστός διοργανωτής, Τσαρλς Μπλούμε, στο γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Το σχέδιο προβλέπει τη μεταφορά της μεγάλης αυτής γιορτής, που διοργανώνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο στο Μόναχο, σε μια έκταση περίπου 420.000 τετραγωνικών μέτρων κοντά στη Μαρίνα του Ντουμπάι. Ο Μπλουμε επιβεβαίωσε ότι οι αξιωματούχοι του Εμιράτου έχουν δώσει ήδη το «πράσινο φως».

Το αλκοόλ θα επιτρέπεται στην περιοχή, κάτι που ισχύει ήδη και στα ξενοδοχεία. Ωστόσο, οι μεθυσμένοι θα πρέπει να μεταφέρονται στα ξενοδοχεία τους με ειδικά λεωφορεία και να μην περιφέρονται στις γύρω περιοχές. Από σεβασμό στους δύο πολιτισμούς, τόνισε ο Μπλούμε στο Spiegel. O διοργανωτής δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω λεπτομέρειες προς το παρόν, καθώς είχε υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας, ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη χρονιά το Oktoberfest ματαιώθηκε λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Το Oktoberfest προσελκύει κάθε χρόνο περίπου έξι εκατομμύρια επισκέπτες και αποφέρει πάνω από ένα δισεκατομμύριο έσοδα στην τοπική αγορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.