ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Roger Waters γύρισε την πλάτη στα χρήματα του facebook

12:59 - 16 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Ο Roger Waters γύρισε την πλάτη στα χρήματα του facebook
O Roger Waters, ένας από τους ιδρυτές των Pink Floyd, είπε ότι το Facebook του πρόσφερε μεγάλο χρηματικό ποσό για να χρησιμοποιήσει το τραγούδι "Another Brick in the Wall, Part 2" σε μία διαφήμιση του Instagram, αλλά απέρριψε την πρόταση.

Ο Waters δήλωσε ότι ο λόγος που το αναφέρει είναι γιατί είναι μία ύπουλη κίνηση του Facebook να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο στα πάντα. Απευθύνθηκε, επίσης και στον CEO της Facebook, Mark Zuckerberg, και είπε ότι δεν θα πάρει μέρος σε αυτές τις κινήσεις.

Το περιοδικό Far Out είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το συγκρότημα έχει αρνηθεί να χρησιμοποιηθεί η μουσική του σε διαφημίσεις που δεν είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.

“Πιστεύουμε ότι το κεντρικό αίσθημα αυτού του τραγουδιού παραμένει ακόμα κυρίαρχο και αναγκαίο, που δείχνει πόσο διαχρονικό είναι” είπε η Facebook στο γράμμα προς τον Waters.

O Waters είπε, επίσης, ότι το Facebook ήθελε να χρησιμοποιήσει αυτό το τραγούδι για να “κάνει το Facebook και το Instagram ακόμα πιο μεγάλα και κυρίαρχα και για να μπορούν να λογοκρίνουν όλους εμάς”

O Waters κατέκρινε και τον Zuckerberg αναφέροντας το FaceMash, μία εφαρμογή που δημιούργησε ο Zuckerberg όσο φοιτούσε στο Harvard, η οποία βαθμολογούσε την εμφάνιση γυναικών στο Harvard. Αναρωτήθηκε πως αυτός ο άνθρωπος ο οποίος έδινε σε όμορφες γυναίκες τέσσερα στα πέντε και σε άσχημες ένα στα πέντε, κατάφερε να γίνει τόσο ισχυρός. Είπε χαρακτηριστικά ότι ο Zuckerberg είναι “ένας από τους πιο ισχυρούς χαζούς στον κόσμο”.

Το Facebook δεν έκανε κάποια δήλωση πάνω στα σχόλια του Waters.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.