ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Boeing της United Airlines μένουν στα... πιτς μέχρι το 2022

15:09 - 06 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
Boeing της United Airlines μένουν στα... πιτς μέχρι το 2022
Δεκάδες από τα τζετ της United Airlines Holdings Inc δεν θα πετάξουν λογικά μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Την περασμένη εβδομάδα ένα αεροπλάνο της United Airlines κατευθυνόταν προς τη Χονολουλού όταν αποκολλήθηκε το κάλυμμα της μηχανής του. Το αεροπλάνο Boeing 777-200 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ λίγο μετά την απογείωση.

Η United Airlines ήλπιζε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα τζετ το καλοκαίρι, σύμφωνα με το δελτίο, ωστόσο, η επιστροφή τους στην υπηρεσία συντήρησης έχει διαρκέσει περισσότερο από ό,τι περίμεναν καθώς οι ομοσπονδιακοί ρυθμιστές σκέφτονται να θέσουν νέες προϋποθέσεις για τα Boeing 777 τζετ που τροφοδοτούνται από Pratt & Whitney (PW) μηχανές.

Οι ρυθμιστές σκέφτονται να υπάρχει άλλη μία επιθεώρηση στους έλικες της μηχανής και έχει προταθεί μία ακόμη τροποποίηση που στοχεύει στο να μην φεύγουν τα καλύμματα των μηχανών όταν οι έλικες έχουν πρόβλημα.

Ο Steve Dickson, ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας, δήλωσε ότι ο οργανισμός θα απαιτήσει να γίνει πιο δυνατό ένα βασικό κομμάτι της μηχανής των Boeing 777-200 τζετ που τροφοδοτούνται από PW μηχανές  σαν αυτή που ενεπλάκη στην έκτακτη προσγείωση τον Φεβρουάριο.

Η United Airlines είναι η μόνη εταιρεία στις ΗΠΑ που χρησιμοποιεί τα 777 με PW4000 μηχανή και έχει 52 τέτοια αεροπλάνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.