ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ροζ» βίντεο ο λόγος παραίτησης του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους

16:10 - 20 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
«Ροζ» βίντεο ο λόγος παραίτησης του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους
Διαδικασίες παραίτησης του λεγόμενου «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους δρομολογούνται στα κατεχόμενα, μετά τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Ερσάν Σανέρ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Kibris, ο Σανέρ είναι έτοιμος να παραιτηθεί και από το κόμμα του και να εγκαταλείψει οριστικά τα πολιτικά δρώμενα των κατεχομένων.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος έχει επανειλημμένα αναφερθεί στον Ταγίπ Ερντογάν και σήμερα βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το επίμαχο βίντεο δεν έχει ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο λόγω του περιεχομένου του. Κυκλοφόρησε όμως πάρα πολύ μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

Στο δημοσίευμα της Kibris, αναφέρεται επίσης η φήμη πως θα ορισθεί «πληρεξούσιος πρωθυπουργός» στην θέση του Ερσάν Σανέρ, είτε ο Ναζίμ Τσαβούσογλου είτε ο Ουνάλ Ουστέλ.

Πάντως, τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νομικά κωλύματα στη σύνθεση του νέου αποκαλούμενου κυβερνητικού σχήματος και αποδίδουν σ’ αυτά την παραίτηση του Σανέρ.

Μετά την παραίτηση Σανέρ, οι «υπουργοί» του κόμματος θα παρακαθίσουν σε σύσκεψη ώστε να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.