ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζελένσκι: Οι Ρώσοι θέλουν να καταστρέψουν την Ουκρανία

16:30 - 14 Μαρ 2022 | Ειδήσεις
Ζελένσκι: Οι Ρώσοι θέλουν να καταστρέψουν την Ουκρανία
Νέο μήνυμα που δημοσίευσε στο Facebook, απηύθυνε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Ρώσοι θέλουν να καταστρέψουν την Ουκρανία.

Ο Oυκρανός πρόεδρος τόνισε πως όσοι μάχονται "φέρνουν πιο κοντά τη στιγμή της νίκης" για να προσθέσει πως "οι Ρώσοι θέλουν να καταστρέψουν την Ουκρανία", ενώ το Κίεβο θέλει μια "έντιμη ειρήνη".

Παράλληλα, έκανε λόγο για "πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις" μεταξύ Κίεβου και Μόσχας.

"Για τον εισβολέα υπάρχουν κάποιοι στόχοι, για μας υπάρχει ένας τεράστιος όγκος συμβόλων, αξιών και πραγμάτων, γι’ αυτό είναι όλοι εθελοντές για να υπερασπιστούν την Ουκρανία, νέοι άνθρωποι που υπερασπίζονται το μέλλον μας. Άνθρωποι έχουν πάρει όπλα, άλλοι ασκούν διπλωματικές πιέσεις στο εξωτερικό, υπάρχουν αυτοί που είναι με ένα πολυβόλο στο χέρι. Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για τη στήριξη", είπε.

Επιπλέον, ο Βολοντίμρ Ζελένσκι ανέφερε πως ζήτησε από την κυβέρνηση να χαλαρώσει τη φορολογική πίεση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.

"Η οικονομική καταστολή της Ουκρανίας είναι ένας από τους στόχους του πολέμου", σημείωσε.

"Θα ξαναχτίσουμε κάθε πόλη", πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος και υπογράμμισε πως αυτό θα γίνει "ταχύτατα". "Θα νικήσουμε όλοι μαζί", είπε κλείνοντας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.