ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς σχολίασε ο Λαβρόφ τα περί αρρώστιας του Πούτιν

08:52 - 30 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
Πώς σχολίασε ο Λαβρόφ τα περί αρρώστιας του Πούτιν
Το τελευταίο διάστημα έχουν επανέρθει στο προσκήνιο δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για θέματα υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ορισμένα από αυτά μάλιστα μιλούν για σοβαρά προβλήματα που ενδεχομένως να μην του αφήνουν πολλά χρόνια ζωής.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι TF1 της γαλλικής τηλεόρασης:

«Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε καθημερινή βάση. Τον βλέπετε στις τηλεοπτικές οθόνες, διαβάζετε και ακούτε τις ομιλίες του. Δεν νομίζω ότι ένας λογικός άνθρωπος θα μπορούσε να υποψιαστεί τυχόν σημάδια ασθένειας σε αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ, αφήνοντας αιχμές για τη συνείδηση εκείνων που διασπείρουν αυτές τις φήμες, παρά τις καθημερινές ευκαιρίες του κόσμου «να δει τη δική του όψη και την όψη άλλων».

Να θυμίσουμε πως η βρετανική Mirror, επικαλούμενη ανώτερο στέλεχος της FSB (δηλαδή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας), έγραψε ότι ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος πάσχει «από μια σοβαρή και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου», σημειώνοντας ότι «δεν του μένουν περισσότερα από 2-3 χρόνια ζωής».

Υπάρχει βέβαια και η πρόσφατη μαρτυρία του σκηνοθέτη, Όλιβερ Στόουν, ο οποίος είχε κάνει συνεντεύξεις του Πούτιν και είχε δηλώσει πως ο Ρώσος Πρόεδρος είχε όντως καρκίνο στο παρελθόν, αλλά κατάφερε να τον ξεπεράσει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.