ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γέφυρα του Κερτς: Τρεις οι νεκροί από την έκρηξη

16:43 - 08 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Γέφυρα του Κερτς: Τρεις οι νεκροί από την έκρηξη
Τρεις νεκρούς ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές μετά την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά φορτηγού στη γέφυρα των Στενών του Κέρτς, που ενώνει τη Ρωσία με την Κριμαία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, και δύο επιβάτες διερχόμενου αυτοκινήτου.

Από τις έρευνες έχουν βρεθεί και τα στοιχεία του φορτηγού και του ιδιοκτήτη του, ο οποίος φέρεται να ήταν κάτοικος της νότιας επαρχίας Κράσνονταρ της Ρωσίας. Μάλιστα, έχουν αρχίσει έρευνες στο σπίτι του.

Εντωμεταξύ, στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που φέρεται να δείχνει τις ρωσικές αρχές να διερευνούν την καρότσα του φορτηγού, προτού του επιτρέψουν τη διέλευση από τη γέφυρα.

Βίντεο υπάρχει και από τη στιγμή της έκρηξης. Δείτε ΕΔΩ

H κατάσβεση της πυρκαγιάς συνεχίζεται ακόμα, ενώ η σιδηροδρομική κίνηση αναμένεται να αποκατασταθεί στις 8 σήμερα το βράδυ, όπως ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Από την άλλη, κανονικά συνεχίζεται η διέλευση των πλοίων από τα Στενά του Κέρτς, καθώς οι αψίδες της γέφυρας δεν υπέστησαν ζημιά.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έδωσε εντολή για επίσημη έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στη γέφυρα της Κριμαίας σήμερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:53 - 08 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.