ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Φειδωλή» η πρώτη επίσκεψη Μελόνι στις Βρυξέλλες

09:39 - 04 Νοε 2022 | Ειδήσεις
«Φειδωλή» η πρώτη επίσκεψη Μελόνι στις Βρυξέλλες
«Ευχαριστώ Τζόρτζια Μελόνι για το ισχυρό μήνυμα που στέλνει η επίσκεψή σας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς στο πρώτο σας ταξίδι στο εξωτερικό. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις σε κρίσιμα ζητήματα που κυμαίνονται από την υποστήριξη στην Ουκρανία, την ενέργεια έως το ιταλικό NextGenEU και τη μετανάστευση» ανέφερε η πρόεδρος της Κομισιόν σε ανάρτησή της στο Twitter μετά τη συνάντησή της με την πρωθυπουργό της Ιταλίας, η οποία διήρκησε περίπου 50 λεπτά.

«Δεν είμαστε εξωγήινοι, αλλά άνθρωποι που παρουσιάζουν τις θέσεις τους», ανέφερε από τη μεριά της η Μελόνι,που πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες ως πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Έκανε συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα και τον Επίτροπο Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι.

«Δεν είμαστε εξωγήινοι, αλλά άνθρωποι που παρουσιάζουν τις θέσεις τους», ανέφερε η Τζόρτζια Μελόνι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κοινή συνέντευξη Τύπου με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.