ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Στις 14/11 αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του

17:07 - 04 Νοε 2022 | Ειδήσεις
Τραμπ: Στις 14/11 αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του
Η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ εξετάζεται να ανακοινωθεί στις 14/11 για τις προεδρικές εκλογές του 2024, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ιστότοπος Axios.

Ο Τραμπ έκανε λόγο για την πιθανή επάνοδό του κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στην Αϊόβα χθες. «Και τώρα, για να κάνουμε τη χώρα μας πετυχημένη και ασφαλή και δοξασμένη, είναι πολύ, πολύ, πολύ πιθανό ότι θα το ξανακάνω», τόνισε.

Παράλληλα, μια πηγή που έχει γνώση των σχεδίων του Τραμπ είπε ότι σκοπεύει να ανακοινώσει ότι ξεκινά εκστρατεία για την επανεκλογή του μετά τις εκλογές της Τρίτης και επικοινωνεί με στελέχη που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή.

{https://twitter.com/Emma_Hurt/status/1588509504899088384}

Οι δημοσκοπήσεις αλλά και ουδέτεροι παρατηρητές εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανόν οι Ρεπουμπλικάνοι να κερδίσουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων ενώ έχουν και μια ευκαιρία να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τη Γερουσία.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τη νομοθετική ατζέντα του προέδρου Τζο Μπάιντεν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.