ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τραμπ ευχαριστεί τον Μασκ, αλλά δεν επιστρέφει στο Twitter

10:05 - 21 Νοε 2022 | Ειδήσεις
Ο Τραμπ ευχαριστεί τον Μασκ, αλλά δεν επιστρέφει στο Twitter
Ο Έλον Μασκ έκανε δημοσκόπηση στο Twitter για την επαναφορά του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ που είχε μπλοκαριστεί μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο και το "ναι" πήρε ποσοστό 52%.

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ σε πρώτη φάση έριξε... άκυρο στον Μασκ.

Περίπου 15 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν στη δημοσκόπηση του Έλον Μασκ για την άρση του λογαριασμού του Τραμπ με το 51,8% να είναι υπέρ της επαναφοράς του.

«Ο κόσμος μίλησε. Ο λογαριασμός του Τραμπ θα αποκατασταθεί», έγραψε ο Μασκ στο Twitter. Ωστόσο ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σνόμπαρε το Twitter και δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην πλατφόρμα.

«Δεν βλέπω κανένα λόγο να επιστρέψω», είπε ερωτώμενος σχετικά κατά την ετήσια συνάντηση του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνασπισμού.

Ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη νέα του πλατφόρμα Truth Social, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup του Trump Media & Technology Group (TMTG), η οποία, όπως είπε, είχε μεγαλύτερη αφοσίωση χρηστών από το Twitter και τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά».

Το Twitter δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.  Πάντως, ο λογαριασμός είναι ενεργοποιημένος με τελευταία ανάρτηση στις 8 Ιανουαρίου του 2021. Είναι πλέον στη διάθεση του Τραμπ, ο οποίος θα αποφασίσει αν και πότε θα τον χρησιμοποιήσει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.