ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουντιάλ: Σχεδόν 30 ειδικές πτήσεις από Μαρόκο για τον ημιτελικό

11:50 - 13 Δεκ 2022 | Ειδήσεις
Μουντιάλ: Σχεδόν 30 ειδικές πτήσεις από Μαρόκο για τον ημιτελικό
Η εθνική αεροπορική εταιρεία Royal Air Maroc θα πραγματοποιήσει σχεδόν 30 ειδικές πτήσεις μεταξύ Καζαμπλάνκα και Ντόχα την Τρίτη (13/12) και την Τετάρτη (14/12) για να φέρει τους Μαροκινούς φιλάθλους στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία.

«Για να επιτρέψει στους πολλούς Μαροκινούς που θέλουν να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα στο έπος της και να ζήσουν τη συγκίνηση του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Royal Air Maroc δημιούργησε μια πραγματική αεροπορική γέφυρα μεταξύ Καζαμπλάνκα και Ντόχα», ανέφερε εκπρόσωπος της RAΜ.

Όπως ενημέρωσε, σχεδόν 30 πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από «τζάμπο τζετ» την παραμονή και την ημέρα του αγώνα μεταξύ του αεροδρομίου Μοχάμεντ Ε΄ της Καζαμπλάνκα, της πολυπληθέστερης πόλης του βασιλείου, και της Ντόχα.

Στη Ντόχα, ο Ουαλίντ Ρεγκράγκι, ο προπονητής του Μαρόκου, απέτισε φόρο τιμής στους Μαροκινούς φιλάθλους, χαρακτηρίζοντάς τους τον «12ο παίκτη της ομάδας», σε αρκετές περιπτώσεις.

«Η εθνική ομάδα πρέπει να ενώσει όλους τους Μαροκινούς. Κάποια στιγμή ήμασταν διχασμένοι. Αν μπορούμε να ενώσουμε τους ανθρώπους μας γύρω από το ποδόσφαιρο, είναι καλό», είπε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.