ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωκοινοβούλιο: Καθόλου «αθώα» τα εμβόλια για τον COVID-19

13:06 - 25 Ιαν 2023 | Ειδήσεις
Ευρωκοινοβούλιο: Καθόλου «αθώα» τα εμβόλια για τον COVID-19
Τον Αύγουστο του 2021, η Ιαπωνία απέρριψε 1,63 εκατομμύρια δόσεις εμβολιασμού mRNA της Moderna λόγω μόλυνσης, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Γερμανός ευρωβουλευτής της Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας Joachim Kuhs.

Σε αντίθεση με ότι διεθνώς υποστηρίζεται, ο ίδιος, σε γραπτή του ερώτηση προς την Κομισιόν, επικαλούμενος πρόσφατη εργαστηριακή έρευνα από το The HighWire, αποκαλύπτει ότι ορισμένα εμβόλια COVID-19 φαίνονται καθαρά σαν φυσιολογικός ορός, ενώ άλλα είναι γεμάτα με μολυσματικές ουσίες.

Συμπληρώνει, ακόμη, ότι:

  1. Τον Αύγουστο του 2021, η Ιαπωνία απέρριψε 1,63 εκατομμύρια δόσεις εμβολιασμού mRNA της Moderna λόγω μόλυνσης. Πέρυσι, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέφρασε επίσης ανησυχία για τα φιαλίδια που είχαν καθαρότητα μόνο 50% έως 55%.

Έχει η Επιτροπή πληροφορίες σχετικά με αυτές τις απορρίψεις και ανησυχίες, και έχει πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των εμβολίων;

  1. Οι λήψεις του COVID-19 αναλύθηκαν επίσης χρησιμοποιώντας φασματομετρία μάζας, η οποία αποκάλυψε την παρουσία μεταλλικών σωματιδίων, όπως αλουμίνιο, πυρίτιο, μαγνήσιο, χλωριούχο νάτριο, ασβέστιο, τιτάνιο και σίδηρο.

Αποκάλυψε επίσης την παρουσία πολυαιθυλενογλυκόλης (PEG).

Γνώριζε η Επιτροπή ότι αυτά τα εμβόλια αποτελούνταν από αυτά τα σωματίδια και μπορεί να εξηγήσει γιατί αυτά τα σωματίδια υπάρχουν στα εμβόλια COVID-19;

Αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι απαντήσεις...

Νίκος Ρούσσης – Στρασβούργο

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.