ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Μπερλουσκόνι- Είδε Μίλαν-Νάπολι

17:35 - 13 Απρ 2023 | Ειδήσεις
Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Μπερλουσκόνι- Είδε Μίλαν-Νάπολι
Bελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά παραμένει στην εντατική, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/4) το νοσοκομείο του Μιλάνου όπου νοσηλεύεται με λευχαιμία και πνευμονική λοίμωξη.

Ο 86χρονος δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, και, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.Ωστόσο, από τότε οι γιατροί του είπαν ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.

«Τις τελευταίες 72 ώρες παρατηρείται συνεχής βελτίωση» στην αναπνοή του Μπερλουσκόνι και στη λειτουργία των νεφρών του, ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μάλιστα, ο γιος του, Πιερ Σίλβιο, είπε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το νοσοκομείο ότι το βράδυ της Τετάρτης ο πατέρας του παρακολούθησε και τον αγώνα της αγαπημένης του Μίλαν με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.