ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιρανικό δικαστήριο επέβαλε ποινή 99 μαστιγμάτων στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

18:44 - 13 Οκτ 2023 | Ειδήσεις
Ιρανικό δικαστήριο επέβαλε ποινή 99 μαστιγμάτων στον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Δικαστήριο του Ιράν υπέβαλε ποινή 99 μαστιγομάτων στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αγκάλιασε ανύπαντρη γυναίκα στην Τεχεράνη!

Ο διεθνής Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Τεχεράνη για να παίξει με την ομάδα του Αλ Νασρ απέναντι στην Περσέπολις στο Champions League της Ασίας.

Στο διάστημα της παρουσίας του εκεί ο Ρονάλντο συνάντησε τη φημισμένη Ιρανή ζωγράφος Φατιμέ Χαμινί, η οποία και του παρέδωσε δύο πορτέτα του. 

Η Φατιμέ είναι ανάπηρη κατά 85% και ζωγραφίζει με το δεξί της πόδι. Ο Ρονάλντο για να την ευχαριστήσει την αγκάλιασε και την φίλησε. Αυτή η κίνηση εξόργισε δύο Ιρανούς δικηγόρους, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση κατά του Κριστιάνο. 

Στο Ιράν όταν αγκαλιάσεις και φιλήσεις μια ανύπαντρη γυναίκα θεωρείται μοιχεία και έτσι το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 99 μαστιγώματα, τα οποία θα... δεχτεί  εάν επισκεφτεί ξανά το Ιράν! 

Σύμφωνα με τη Marca, η ποινή θα μπορούσε, πάντως, να συγχωρεθεί από δικαστή «αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείξει μεταμέλεια».

Καλό θα ήταν, πάντως, ο Ρονάλντο να το... διπλοτσεκάρει αν σκοπεύει να ξαναβρεθεί στο Ιράν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.