ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Johnson&Johnson: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη γ' τριμήνου

14:24 - 13 Οκτ 2020 | Επιχειρήσεις
Johnson&Johnson: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη γ' τριμήνου
Ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Wall Street, τα κέρδη και τα έσοδα του τρίτου τριμήνου του έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Johnson & Johnson την Τρίτη.

Ειδικότερα, τα κέρδη του αμερικανικού κολοσσού βασίστηκαν στην άνοδο των πωλήσεων της μονάδας ιατρικών συσκευών αλλά και της αυξημένης ζήτησης σε ορισμένα από τα φάρμακά της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή ανέρχονται σε $2,2, υψηλότερα από τα $1,98 ανά μετοχή που προέβλεπαν οι αναλυτές σε έρευνα της Refinitiv.

Τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν σε $21,08 δισ. από $20,72 δισ. πέρυσι.

Αυξήθηκε επίσης η πρόβλεψη πωλήσεών της σε $82,0 δισ. έως $82,8 δισ. από $79,9 δισ. και $81,4 δισ.

Όπως μεταδίδει το CNBC, η μονάδα παραγωγής της εταιρείας, η οποία παράγει προϊόντα όπως το Listerine, δημιούργησε έσοδα 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση 1,3% από ένα χρόνο νωρίτερα. Παράλληλα, η μονάδα ιατρικών συσκευών δημιούργησε έσοδα 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχούν σε αύξηση 1,7%.

Σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα, η J&J εισήγαγε το πειραματικό της εμβόλιο στην τρίτη φάση κλινικών δοκιμών.

Οι δοκιμές του εμβολίου σε σχεδόν 60.000 άτομα, τέθηκαν σε παύση μόλις ένας από τους συμμετέχοντες ανέφερε ένα «ανεπιθύμητο συμβάν», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής Τζόζεφ Ουλκ σε συνέντευξή του στο CNBC «Squawk Box» το πρωί της Τρίτης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.