ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Revolut λανσάρει νέα υπηρεσία ταξιδιωτικών κρατήσεων

08:02 - 27 Ιουλ 2021 | Επιχειρήσεις
Η Revolut λανσάρει νέα υπηρεσία ταξιδιωτικών κρατήσεων
Η Revolut, η εφαρμογή ψηφιακής τράπεζας, θα κυκλοφορήσει μία νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ταξιδιωτικά καταλύματα και να τους επιστρέφεται πίσω έως και 10% των χρημάτων τους.

Η Revolut, η οποία εκτιμήθηκε στα περίπου $33 δισεκατομμύρια μετά από μία νέα επένδυση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, θα διανέμει £70 εκατομμύρια σε επιστροφές χρημάτων για τους πελάτες που θα χρησιμοποιήσουν την νέα υπηρεσία, Stays.

Το Stays είναι ένα μέρος του γενικότερου στόχου της Revolut να βοηθήσει τους χρήστες να ξοδεύουν τα χρήματά τους πιο σοφά όταν ταξιδεύουν, είπε η Revolut. Η κυκλοφορία του Stays έγινε αφού οι περιορισμοί ταξιδιών λόγω της πανδημίας έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν σε κάποιες περιοχές.

“Μετά από 18 μήνες ασταμάτητων περιορισμών και καραντινών, θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερα στους ανθρώπους και να κάνουμε τα χρήματά τους να ταξιδέψουν πιο μακριά” δήλωσε ένας διευθυντής της Revolut.

Η Revolut μάζεψε περίπου $800 εκατομμύρια σε έναν κύκλο χρηματοδότησης. Αυτή η χρηματική εισφορά έκανε την Revolut την πιο πολύτιμη εταιρεία στον τομέα χρηματοοικονομικών και τεχνολογίας στην Αγγλία.

Η Revolut, η οποία κυκλοφόρησε το 2015, έχει πάνω από 16 εκατομμύρια χρήστες και σκοπεύει να γίνει μία κορυφαία οικονομική εφαρμογή. Έγινε πιο διάσημη στους ταξιδιώτες καθώς προσέφερε πιο φθηνές και εύκολες υπηρεσίες ανταλλαγής νομισμάτων από τις τυπικές τράπεζες και τώρα προσφέρει πολλά προϊόντα όπως οι συναλλαγές και η ασφάλιση. Δεν έχει γίνει ακόμα κερδοφόρα.

Το νέο προϊόν κρατήσεων το οποίο κάνει την Revolut ανταγωνιστή εταιρειών για διαδικτυακές ταξιδιωτικές κρατήσεις, όπως της Booking Holdings Inc, θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες ταξιδιωτικές ανάγκες.

Θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τετάρτη και στις ΗΠΑ και στην ΕΕ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.