ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Amazon καλύπτει τα δίδακτρα σπουδών για υπαλλήλους πρώτης γραμμής

19:34 - 10 Σεπ 2021 | Επιχειρήσεις
Η Amazon καλύπτει τα δίδακτρα σπουδών για υπαλλήλους πρώτης γραμμής
Η Amazon.com Inc θα χρηματοδοτήσει πλήρως τα δίδακτρα του πανεπιστημίου για πάνω από 750,000 υπαλλήλους της πρώτης γραμμής σε μία προσπάθεια να προσελκύσει νέους υπαλλήλους και να διατηρήσει τους ήδη υπάρχοντες, τώρα που η εργατική αγορά στις ΗΠΑ είναι πιεσμένη.

Σκοπεύει να δαπανήσει περίπου $1.2 δισεκατομμύρια μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια στους Αμερικάνους εργαζόμενους, χρηματοδοτώντας πλήρως τα δίδακτρα του πανεπιστημίου τους και τα απολυτήρια λυκείου, συμπεριλαμβάνοντας τα πιστοποιητικά ευχέρειας στα Αγγλικά και την περαιτέρω εκπαίδευση.

Αυτή η κίνηση θα βοηθήσει την Amazon να προσελκύσει ταλέντο και να ενισχύσει τους υπαλλήλους του δικτύου παραδόσεων και του κέντρου εκπληρώσεων, σε μία περίοδο όπου οι ελλείψεις εργαζομένων έχουν αφήσει τις εταιρείες να προσπαθούν με δυσκολία να γεμίσουν τις κενές θέσεις εργασίας και να ισορροπήσουν την δουλειά από απόσταση και στα γραφεία σε μία οικονομία που ξανανοίγει.

Η Amazon είπε ότι έχει δει μία απότομη αύξηση στις αιτήσεις υπαλλήλων για να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα, από την αρχή της πανδημίας, καθώς οι εργαζόμενοι θέλουν να εκπαιδευτούν περισσότερο. Προσφέρει διάφορα τέτοια προγράμματα όπως το Amazon Web Services, η μονάδα υπολογιστικού νέφους της Amazon που αντιμετώπισε αυξημένη ζήτηση λόγω της δουλειάς από απόσταση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.