ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατέρρευσαν τρεις ακόμη εταιρείες ενέργειας στη Βρετανία

19:22 - 29 Σεπ 2021 | Επιχειρήσεις
Κατέρρευσαν τρεις ακόμη εταιρείες ενέργειας στη Βρετανία
Τρεις ακόμη προμηθευτές ενέργειας έχουν καταστραφεί εν μέσω της αύξησης των τιμών χονδρικής φυσικού αερίου, δήλωσε η ρυθμιστική αρχή Ofgem.

Οι Enstroga, Igloo Energy και Symbio Energy δήλωσαν ότι σταματούν τις συναλλαγές την Τετάρτη.

Πρόκειται για τα νέα... θύματα των αυξανόμενων τιμών του φυσικού αερίου, που δεν μπορούν να κάνουν παραδόσεις.

Μαζί, οι προμηθευτές αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου με συνολικά περίπου 233.000 πελάτες, δήλωσε η Ofgem.

Η Enstroga προμηθεύει φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα σε περίπου 6.000 οικιακούς πελάτες, ενώ το Igloo έχει περίπου 179.000. Η Symbio Energy έχει περίπου 48.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο και έναν μικρό αριθμό στο εξωτερικό.

Οι τρεις προμήθειες ενέργειας ακολουθούν άλλες έξι που κατέρρευσαν τις τελευταίες εβδομάδες. Συνολικά σχεδόν 1,73 εκατομμύρια πελάτες επηρεάστηκαν τον Σεπτέμβριο.

Η Ofgem είπε ότι οι πελάτες των Enstroga, Igloo και Symbio θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενεργειακές προμήθειες και κάθε πίστωση στους λογαριασμούς τους θα προστατεύεται.

Οι επηρεαζόμενοι πελάτες θα αλλάξουν σε νέο τιμολόγιο από την Ofgem και θα επικοινωνήσουν μαζί τους από τον νέο προμηθευτή τους, δήλωσε η ρυθμιστική αρχή.

Συνιστά στους ανθρώπους να κάνουν μετρήσεις και να περιμένουν έως ότου οριστεί νέος προμηθευτής προτού αναζητήσουν μετάβαση σε άλλη ενεργειακή εταιρεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.