ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μασκ αποκάλυψε ότι έρχεται πιθανή συνεργασία Starlink και Apple

19:47 - 10 Σεπ 2022 | Επιχειρήσεις
Ο Μασκ αποκάλυψε ότι έρχεται πιθανή συνεργασία Starlink και Apple
Σε συνομιλίες με την Apple για πιθανή συνεργασία στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου στα iPhone, φαίνεται πως βρίσκεται η εταιρεία δορυφορικού ίντερνετ, Starlink, όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX, Έλον Μασκ.

«Είχαμε πολλά υποσχόμενες συζητήσεις με την Apple σχετικά με τη συνδεσιμότητα του Starlink. Προφανώς, η ομάδα του iPhone είναι εξαιρετικά έξυπνη», έγραψε ο Μασκ σε ανάρτηση του στο Twitter.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, τα σχόλια ήρθαν αφότου η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 14, το οποίο θα χρησιμοποιεί δορυφορική υπηρεσία για να επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις έκτακτης ανάγκης ακόμα και όταν δεν έχουν σήμα.

{https://twitter.com/BLKMDL3/status/1567575426360541184}

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Έλον Μασκ, η σύνδεση δορυφόρων και κινητών τηλεφώνων θα είναι αποδοτικότερη, εάν το λογισμικό και ο εξοπλισμός της συσκευής προσαρμοστεί στο σήμα που εκπέμπεται από δορυφόρους, αντί να προσαρμοστεί το σύστημα του Starlink.

Συνεπώς, ο δισεκατομμυριούχος άφησε να εννοηθεί ότι η Apple θα πρέπει να προσαρμόσει τις συσκευές της προκειμένου να συνδεθούν με τους δορυφόρους της Starlink. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.