ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασκ: Καθησυχάζει τους εργαζόμενους του Twitter-Δεν θα απολυθεί το 75%

10:38 - 27 Οκτ 2022 | Επιχειρήσεις
Μασκ: Καθησυχάζει τους εργαζόμενους του Twitter-Δεν θα απολυθεί το 75%
Τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόλυση του 75% των εργαζομένων του Twitter διέψευσε ο δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ, σύμφωνα με το Bloomberg.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε πως δεν σχεδιάζει να προχωρήσει σε μείωση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας κατά 75%, με το που αναλάβει επισήμως την εταιρεία.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στα γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο, διέψευσε πως οι σχεδιαζόμενες περικοπές θα «αγγίξουν» αυτά τα επίπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Washington Post έγραφε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Μασκ σκοπεύει να μειώσει τους υπαλλήλους της Τwitter σε 2.000 από περίπου 7.500 που είναι τώρα.

Ωστόσο, οι μέχρι τώρα πληροφορίες, επιβεβαιώνουν ότι το νέο αφεντικό του Twitter σκοπεύει πράγματι να κάνει έναν αριθμό απολύσεων, όταν αποκτήσει και επίσημα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η σημερινή διοίκηση είχε ήδη σκοπό να μειώσει τα εργατικά κόστη κατά περίπου 800 εκατ. δολάρια ως τα τέλη της επόμενης χρονιάς, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να απολυθεί περίπου το ένα τέταρτο των εργαζομένων, όπως ανέφερε η Washington Post.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Μασκ άλλαξε την περιγραφή της ιδιότητάς του στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε «επικεφαλής Twitter - Chief Twit».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:49 - 27 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.