ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Volkswagen αποφασίζει να «κόψει» τις διαφημίσεις στο Twitter

17:47 - 04 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Η Volkswagen αποφασίζει να «κόψει» τις διαφημίσεις στο Twitter
Η Volkswagen, συνέστησε σήμερα (4/11) στις εταιρείες του ομίλου της, να σταματήσουν τις πληρωμένες διαφημίσεις στο Twitter, μέχρι νεωτέρας μετά την εξαγορά του τεχνολογικού κολοσσού από τον Έλον Μασκ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters η αυτοκινητοβιομηχανία τόνισε ότι «παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα ανάλογα με την εξέλιξή της».

Τα σχόλια του ομίλου της Volkswagen, που καλύπτει τα brands VW, Seat, Cupra, Audi, Lamborghini, Bentley, Ducati και Porsche, συμβαδίζουν με ανάλογες αποφάσεις τις οποίες έχουν λάβει και άλλες εταιρείες, όπως η GM και η General Mills.

Υπενθυμίζεται ότι ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός που πλέον ανήκει στον Μάσκ, δέχθηκε μήνυση από εργαζόμενους της Twitter, αφού σήμερα, ο δισεκατομμυριούχος, θα προχωρήσει στην περικοπή 3.700 θέσεων εργασίας, απολύοντας σχεδόν τους μισούς εργαζόμενους στην εταιρεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αγωγή κατατέθηκε την Πέμπτη σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο, με τους συνηγόρους των εργαζομένων της Twitter να αναφέρουν πως οι απολύσεις αντιβαίνουν στους πολιτειακούς νόμους της Καλιφόρνια και στους ομοσπονδιακούς νόμους των ΗΠΑ καθώς οι προς απόλυση εργαζόμενοι της Twitter δεν έλαβαν προειδοποίηση 60 ημερών πριν από τις απολύσεις τους.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.