ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter: Κλείνουν τα γραφεία της εταιρείας-Θα ανοίξουν μετά τις απολύσεις

18:17 - 04 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Twitter: Κλείνουν τα γραφεία της εταιρείας-Θα ανοίξουν μετά τις απολύσεις
Το Twitter κλείνει σήμερα (4/11) τα γραφεία του, ενόψει των μαζικών απολύσεων που σχεδιάζει ο νέος ιδιοκτήτης και CEO, Έλον Μασκ.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία τόνισε σε memo προς τους εργαζόμενους ότι «για να εγγυηθούμε την ασφάλεια κάθε εργαζομένου καθώς και εκείνη των συστημάτων και των δεδομένων του Twitter, τα γραφεία μας θα κλείσουν προσωρινά και θα ανασταλεί κάθε πρόσβαση μέσω καρτών».

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπάλληλοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail εάν καταργείται ή όχι η θέση τους, χωρίς να διευκρινίζεται ο ακριβής αριθμός των απολύσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ σχεδιάζει να απολύσει περίπου το 50% των 7.500 υπαλλήλων της εταιρείας, ενώ από τη στιγμή ανέλαβε την ηγεσία του κολοσσού των social media, «διέλυσε» το διοικητικό συμβούλιο και απέλυσε τον γενικό διευθυντή και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.

Μεταξύ άλλων, η Volkswagen, συνέστησε σήμερα (4/11) στις εταιρείες του ομίλου της, να σταματήσουν τις πληρωμένες διαφημίσεις στο Twitter, μέχρι νεωτέρας μετά την εξαγορά του τεχνολογικού κολοσσού από τον Έλον Μασκ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters η αυτοκινητοβιομηχανία τόνισε ότι «παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα ανάλογα με την εξέλιξή της».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.