ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκαταλείπει το Twitter και ο οίκος Balenciaga

12:18 - 15 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Εγκαταλείπει το Twitter και ο οίκος Balenciaga
Στη λίστα με τις επιχειρήσεις που έχουν εγκαταλείψει το Twitter, μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ, προστίθεται και ο οίκος Balenciaga.

Πιο συγκεκριμένα, ο πολυτελής οίκος γίνεται το πρώτο μεγάλο brand μόδας που αποχωρεί από το Twitter, στον απόηχο των ανησυχιών σχετικά με το όραμα του νέου ιδιοκτήτη.

Το πολυτελές brand επιβεβαίωσε ότι διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter, ωστόσο δεν έχει ακόμη σχολιάσει περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη μεγάλες εταιρείες, όπως η General Motors και η Dyson, έχουν ήδη αναστείλει τις διαφημιστικές τους καμπάνιες από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Έντονη ανησυχία 

Εταιρείες και χρήστες του Twitter έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για τα πλάνα του Έλον Μασκ, ένα εκ των οποίων αφορά στην προώθηση της ελευθερίας του λόγου, γεγονός που θα μπορούσε να καταστήσει πιο δύσκολο για τους διαφημιζόμενους να αποφύγουν να συνδεθούν με τη ρητορική μίσους και παραπληροφόρησης.

Αν και το Twitter δεν έχει ιδιαίτερη δυναμική στη βιομηχανία της μόδας, η πλατφόρμα αποτέλεσε χώρο συζητήσεων σχεδίων της Balenciaga, όπως τα oversized αθλητικά ρούχα, δερμάτινες σακούλες σκουπιδιών αξίας 1.790 δολαρίων και Crocs αξίας 950 δολαρίων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.