ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασκ- Tesla: Μην επηρεάζεστε από την τρέλα του χρηματιστηρίου

18:07 - 29 Δεκ 2022 | Επιχειρήσεις
Μασκ- Tesla: Μην επηρεάζεστε από την τρέλα του χρηματιστηρίου
Η «βουτιά» άνω του 10% της μετοχής της Tesla την Τρίτη, δεν πρέπει να επηρεάζει τους υπαλλήλους της εταιρείας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Έλον Μασκ, καθώς οφείλεται «στην τρέλα του Χρηματιστηρίου».

Όπως τόνισε ο Μασκ στους εργαζόμενους μέσω email, η Tesla «επιδεικνύει συνεχή εξαιρετική απόδοση» και «μακροπρόθεσμα, πιστεύω πολύ ότι θα είναι η πιο πολύτιμη εταιρεία στη Γη».

Στο email του ο Μασκ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Tesla για τη δουλειά τους το 2022, τους ενθάρρυνε να δουλέψουν σκληρά για ένα δυνατό κλείσιμο στο τέταρτο τρίμηνο και τους ζήτησε να «προσφερθούν εθελοντικά για να βοηθήσουν στην παράδοση» αυτοκινήτων στους πελάτες πριν από τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου, αν είναι δυνατόν.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του email του, ο Μασκ υποστηρίζει πως θεωρεί την αύξηση των επιτοκίων ως αιτία για την πτώση της τιμής της μετοχής της Tesla, όμως πολλοί τονίζουν πως η εξαγορά του στο Twitter είναι ο λόγος που η κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει απωλέσει περίπου 675 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματιστηριακή αξία φέτος.

Η μετοχή της Tesla έχει υποχωρήσει περίπου 68% για το έτος, αν και ενισχύθηκαν 3,3% την Τετάρτη στα 112,71 δολάρια. Η μετοχή διολίσθησε 42% τον Δεκέμβριο και είναι έτοιμη να κλείσει τον χειρότερο μήνα, τρίμηνο και έτος ποτέ στην ιστορία της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.