ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H JP Morgan απαγορεύει στους υπαλλήλους τη χρήση του ChatGPT

16:29 - 23 Φεβ 2023 | Επιχειρήσεις
H JP Morgan απαγορεύει στους υπαλλήλους τη χρήση του ChatGPT
Στην προσωρινή απαγόρευση από τους υπαλλήλους της χρήσης του ChatGPT προχώρησε η JPMorgan, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα και την οποία επικαλείται το CNN, η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ έλαβε την παραπάνω απόφαση όχι λόγω κάποιου συγκεκριμένου ζητήματος, αλλά για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς που αφορούν τη χρήση λογισμικού από τρίτους.

Η JPMorgan Chase (JPM) αρνήθηκε να σχολιάσει.

Υπενθυμίζεται ότι το ChatGPT κυκλοφόρησε στο κοινό στα τέλη Νοεμβρίου από την εταιρεία έρευνας τεχνητής νοημοσύνης Open AI. Έκτοτε, το πολυδιαφημισμένο εργαλείο έχει χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει τις γραπτές εντολές σε πειστικά ακαδημαϊκά δοκίμια και δημιουργικά σενάρια.

Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες, CEO της εταιρείας, Σαμ Άλτμαν, χαρακτήρισε το νέο εργαλείο ως ένα «cool» αλλά και «φρικτό προϊόν», ενώ μιλώντας στο podcast των New York Times, «Hard Fork», μίλησε για τις λάθος ή διφορούμενες απαντήσεις που συχνά δίνει το ChatGPT, τονίζοντας: «Οι άνθρωποι πηγαίνουν πραγματικά σε έναν ιστότοπο που μερικές φορές λειτουργεί και μερικές φορές είναι εκτός λειτουργίας».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.