ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα CEO του Twitter η Linda Yaccarino- Το βιογραφικό της

19:09 - 12 Μαϊ 2023 | Επιχειρήσεις
Νέα CEO του Twitter η Linda Yaccarino- Το βιογραφικό της
Ο Έλον Μασκ διόρισε το επί σειρά ετών στέλεχος των μέσων ενημέρωσης Linda Yaccarino ως νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter, μερικούς μήνες αφότου υποσχέθηκε να αποχωρήσει από τον ρόλο του CEO του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τη Linda Yaccarino ως τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter!» έγραψε ο Μασκ σε tweet του και συμπλήρωσε πως η Yaccarino «θα επικεντρωθεί κυρίως στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ εγώ θα επικεντρωθώ στον σχεδιασμό προϊόντων και τη νέα τεχνολογία».

{https://twitter.com/elonmusk/status/1657050349608501249}

Νωρίτερα σήμερα η Yaccarino ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση της προέδρου παγκόσμιας διαφήμισης και συνεργασιών στην NBCUniversal.

«Ήταν μέγιστη τιμή να είμαι μέλος της Comcast NBCUniversal και να ηγούμαι της πιο απίστευτης ομάδας», είπε σε επίσημη δήλωση και πρόσθεσε: «Μεταμορφώσαμε την εταιρεία μας και ολόκληρο τον κλάδο».

Η Yaccarino ήταν στο NBCUniversal για περισσότερα από 11 χρόνια, επιστρέφοντας στο Twitter, την εταιρεία όπου ξεκίνησε ως ασκούμενη στο κολέγιο. Πριν από αυτό ήταν εκτελεστική αντιπρόεδρος/COO πωλήσεων διαφημίσεων, μάρκετινγκ και εξαγορών στην Turner Broadcasting.

Στο NBCUniversal, βοήθησε στο λανσάρισμα της υπηρεσίας ροής Peacock που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και επέβλεψε ζωντανές εκδηλώσεις όπως το Super Bowl και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ηγήθηκε επίσης συνεργασιών με διάφορες εταιρείες τεχνολογίας, όπως το Snapchat, το YouTube και, φυσικά, το Twitter.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:22 - 12 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.