ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

UBS: Γιατί καθυστερεί την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της

11:40 - 04 Ιουν 2023 | Επιχειρήσεις
UBS: Γιατί καθυστερεί την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της
Το ενδεχόμενο να καθυστερήσει τα τριμηνιαία αποτελέσματά της εξετάζει η UBS, αφού όπως σημειώνουν οι Financial Times, η ελβετική τράπεζα αντιμετωπίζει δυσκολίες όσον αφορά στην εξαγορά της Credit Suisse.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τράπεζα είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσει τα αποτελέσματα Απριλίου-Ιουνίου στις 25 Ιουλίου, αλλά μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι η αναμενόμενη ημερομηνία μπορεί να αλλάξει.

«Η ημερομηνία δημοσίευσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της αναμενόμενης εξαγοράς της Credit Suisse», αναφέρει η ανακοίνωση. Η UBS δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό της έκθεσης.

Τα στελέχη της μεγαλύτερης τράπεζας της Ελβετίας εξετάζουν την καθυστέρηση της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων μαζί με μια ενημέρωση σχετικά με τα σχέδια για την εγχώρια δραστηριότητα της Credit Suisse, αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα.

Η UBS, η οποία συμφώνησε τον Μάρτιο να εξαγοράσει τη μικρότερη ανταγωνίστριά της ως μέρος μιας διάσωσης που οργανώθηκε από τις ελβετικές αρχές, έχει δηλώσει ότι στοχεύει να κλείσει γρήγορα τη συμφωνία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.