ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Deal Ρέστη με Ιρακ - Αφορά μεταφορά προϊόντων

14:26 - 10 Απρ 2009 | Επιχειρήσεις
Συμφωνία μεταφοράς προϊόντων ξηρού φορτίου στο Ιράκ, με πλοία που θα ναυλώσει ο όμιλος Ρέστη στην ιρακινή κυβέρνηση, ανακοινώθηκε σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου του κ. Βίκτωρα Ρέστη και του υπουργού μεταφορών του Ιράκ, Αμρ Αμπντέλ Τζαμπάρ Ισμαίλ, ο οποίος είναι προσκεκλημένος της ελληνικής κυβέρνησης.


Ο ιρακινός υπουργός, ανέφερε ότι θα δημιουργηθεί ιρακινή εταιρεία η οποία θα διαχειρίζεται τα πλοία που θα προσφέρει ο Όμιλος Ρέστη και εάν ο όγκος του μεταφερόμενου φορτίου αυξηθεί, θα ζητηθεί από τον Όμιλο  να συνδράμει και με άλλα πλοία.

Σε περίπτωση που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα θα αναζητηθεί και άλλη εταιρεία και θα βοηθήσει με πλοία της.

Αν και δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες της συμφωνίας, η οποία θα υπογραφεί επισήμως μέσα στις επόμενες δυο μέρες, φαίνεται ότι θα είναι άκρως συμφέρουσα για την ελληνική εταιρεία, η οποία βεβαίως προσβλέπει και σε περαιτέρω συνεργασία και σε άλλους τομείς σύμφωνα με πληροφορίες.

Εξάλλου, ο ιρακινός υπουργός κάλεσε όλους όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν, να πάνε στο Ιράκ και όσοι πάνε τώρα, όπως κάνει ο Όμιλος Ρέστη θα είναι και ο πλέον ευνοημένοι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.