ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός άγονων γραμμών ο Γερ.Αγούδημος με απόφαση της Επιτροπής

19:23 - 14 Μαϊ 2009 | Επιχειρήσεις
Εκτός διαγωνισμού για τις άγονες γραμμές τίθενται οι πλοιοκτήτριες εταιρείες του κ. Γεράσιμου Αγούδημου, από την Αρμόδια Επιτροπή Διεξαγωγής Μειοδοτικού Διαγωνισμού.

Σύμφωνα με την Επιτροπή «οι υπεύθυνες δηλώσεις (περί μη οφειλής επίναυλου) των εταιρειών «Πάρος ΝΕ», «Ικαρία ΝΕ» και «Κάσος ΝΕ» περιέχουν ψευδή, ανακριβή στοιχεία και σύμφωνα με το άρθρο 27, σελ. 21 της διακήρυξης προτείνει ομόφωνα την απόρριψη των προσφορών τους».

Ακόμα, μετά από σχετική καταγγελία του Φώτη Μανούση κατά την οποία οι θυγατρικές εταιρείες της GA Ferries του κ. Αγούδημου, δεν είχαν καταβάλει εντός της προθεσμίας τον επίναυλο που αναλογούσε για την κάθε εταιρεία για το 2008, εξετάστηκε η νομιμότητα των υπεύθυνων δηλώσεων.

Από την διερεύνηση της καταγγελίας, προέκυψαν στοιχεία τα οποία έδειχναν πως οι τρεις πλοιοκτήτριες εταιρείες του κ. Αγούδημου, είχαν καταβάλει τμήμα του οφειλόμενου επίναυλου του 2008 τέσσερις ημέρες μετά την υπογραφή της υπεύθυνης δήλωσης και ένα άλλο μέρος μετά την διενέργεια του διαγωνισμού.

Κατόπιν των παραπάνω εξελίξεων η Επιτροπή αποφάσισε την απόρριψη των προσφορών των συγκεκριμένων εταιρειών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.