ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαιρετικά αποτελέσματα για το 1ο SHRM στην Ελλάδα

11:24 - 06 Ιουν 2014 | Επιχειρήσεις
Εξαιρετικά αποτελέσματα για το 1ο SHRM στην Ελλάδα
Γεγονός οι πρώτοι πιστοποιημένοι επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.- Ξεπέρασε το 85% η επιτυχία των στελεχών στις παγκόσμιες εξετάσεις της πιστοποίησης HRBP του SHRM (SocietyforHRManagement).

Το πρόγραμμα HRBP (HumanResourcesBusinessProfessional) που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά αποτελέσματα δεδομένου ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το πρώτο τμήμα ξεπέρασαν το 85%, ποσοστό που θεωρείται από τα ανώτερα διεθνώς καθώς ο μέσος όρος παγκοσμίως δεν ξεπερνά το 60% (hrci.org).
Οι επιτυχόντες- Στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα - είναι οι πρώτοι στη χώρα μας με τον συγκεκριμένο τίτλο του SHRM του μεγαλύτερου σώματος HR διεθνώς, τα πιστοποιημένα στελέχη του οποίου διεθνώς ξεπερνούν τα 130,000.
Οι εκπαιδεύσεις για τις πιστοποιήσεις του SHRM διενεργούνται από την ICAPPeopleSolutions με την συνεργασία της Studysmart και την επιστημονική καθοδήγηση του ιδρυτή της Δρ. Κωνσταντίνου Κυρίτση.
Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης δήλωσε: “Η πιστοποίηση για τους επαγγελματίες σημαίνει πολλά αφού διαφοροποιούνται στην αγορά εργασίας, ιδίως στην Ελλάδα όπου δίνουμε έμφαση στην ακαδημαϊκή κατάρτιση περισσότερο από την επαγγελματική. Το πρώτο αυτό τμήμα δούλεψε πολύ και φυσικά χάρηκε πολύ με τα αποτελέσματα αφού αυτά δικαίωσαν όλους μας.
Ο κ. Γιώργος Χάρος, Εκτελεστικός Διευθυντής τηsICAPPeopleSolutions δήλωσε: “Η κοινότητά μας έχει τώρα ένα σημαντικό εργαλείο, ανάπτυξης, καθοδήγησης και τυποποίησης του επιστημονικού αντικειμένου του HR. Μπορούμε να επωφεληθούμε ως επαγγελματίες αλλά και να βοηθήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τις εταιρείες μας.


H ICAP Group – με €63 εκατομμύρια έσοδα και 1.300 εργαζομένους- είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance, παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.