ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία της Friesland με το portal med Nutrition

13:16 - 07 Ιουλ 2014 | Επιχειρήσεις
Συνεργασία της Friesland με το portal med Nutrition
Τη συνεργασία της με το med Nutrition, το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε η Friesland Campina Hellas, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης των καταναλωτών για την καθημερινή διατροφή και τους "μύθους" για τις διατροφικές συνήθειες.
Η Friesland Campina Hellas παρέχει σε όλους τους καταναλωτές τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις καλές και κακές διατροφικές συνήθειες, αλλά και για τη διατροφική αξία του FINA, ενός από τα βασικά προϊόντα της.
Ειδικότερα, μέσω της ιστοσελίδας της medNutrition όσοι ενδιαφέρονται για την υγιεινή διατροφή θα μπορούν να ενημερώνονται για ειδήσεις από τον χώρο της διαιτολογίας και της διατροφής, να λαμβάνουν διατροφικές συμβουλές, αλλά και να ανακαλύπτουν τις γευστικές και υγιεινές συνταγές που μπορούν να δημιουργήσουν με το αγαπημένο τους κίτρινο τυρί FINA.
med
Ταυτόχρονα, η συνεργασία περιλαμβάνει την αξιοποίηση του ανθρώπινου επιστημονικού δυναμικού, για την ενημέρωση των συνεργαζόμενων γραφείων Διαιτολογίας-Διατροφής της medNutrition αναφορικά με τα θρεπτικά χαρακτηριστικά του FINA.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο σύμπραξης των δύο εταιρειών, οι συνεργάτες του δικτύου med Nutrition ενημερώθηκαν από ειδικό διατροφολόγο, λαμβάνοντας πλήρες ενημερωτικό υλικό, ώστε να παρέχουν και αυτοί με τη σειρά τους στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές πληρέστερη πληροφόρηση σχετικά με το πώς μπορούν να εξασφαλίσουν μια ισορροπημένη διατροφή.
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις 13:31 - 07 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.