ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επαγγελματίας της χρονιάς στα logistics o Μιχάλης Ζιγλής της «Κωτσόβολος»

15:14 - 09 Φεβ 2016 | Επιχειρήσεις
Επαγγελματίας της χρονιάς στα logistics o Μιχάλης Ζιγλής της «Κωτσόβολος»
Μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία Κωτσόβολος αποδεικνύει για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο της εταιρείας, αλλά και το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ο Μιχάλης Ζιγλής, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe - Κωτσόβολος, διακρίθηκε με το Βραβείο "Professional of the Year 2016" στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» που διοργανώνει το «Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος» (ILME), ενώ θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Logistics που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου 2016 στις Βρυξέλλες.


Τα Βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα από το ILME, επίσημο εκπρόσωπο του European Logistics Association (ELA), αποτελούν ουσιαστικά τους προκριματικούς για τα ευρωπαϊκά Βραβεία “ELA Logistics Awards”. Η κάθε χώρα-μέλος του ELA αναδεικνύει τους δικούς της finalist, οι οποίοι με τη σειρά τους διαγωνίζονται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω του ELA.

 

Κάθε χρόνο, διακρίνεται το “Project” καθώς και ο «Επαγγελματίας της Χρονιάς» βάσει των κριτηρίων που θέτει ο ίδιος ο ELA. To ΙLΜΕ, στην προσπάθειά του να αναδείξει τα θετικά που διαθέτει η χώρα μας, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο δεν υστερεί σε τίποτε από τους υπόλοιπους επαγγελματίες της Ευρώπης, συμμετέχει κάθε χρόνο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Αριστείας στα Logistics, με στόχο να αναγνωριστούν αυτά ακριβώς τα στοιχεία στα οποία είναι στραμμένες οι προσπάθειές του, δηλαδή την ανάδειξη της Ελλάδας και των ανθρώπων της.


Το Βραβείο Αριστείας στα Logistics (ELA Logistics Award) που διοργανώνει και απονέμει ο ELA (European Logistics Association), o οποίος αποτελεί και τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό οργανισμό με παρουσία και δράσεις σε 30 κράτη, έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα και σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία στον χώρο των logistics.

 

Ο κος Μιχάλης Ζιγλής, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe - Κωτσόβολος, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή ουσιαστικά αντανακλά την δέσμευση της εταιρείας μας να προσφέρει όχι μόνο προϊόντα, αλλά ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Το βραβείο αυτό δεν αποτελεί μία προσωπική διάκριση, αλλά μία αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων και των πολύτιμων συνεργατών της Κωτσόβολος που στηρίζουν καθημερινά ό,τι καινούριο και καινοτόμο προωθούμε στην Ελληνική αγορά. Αποτελεί προσωπική τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα σε ένα Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, προβάλλοντας ένα σημαντικό επίτευγμα στον κλάδο των Logistics που έχει υλοποιηθεί στη χώρα μας».


Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.