ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Blueground αναζητά νέα διαμερίσματα

12:00 - 25 Οκτ 2016 | Επιχειρήσεις
H Blueground αναζητά νέα διαμερίσματα
Νέα ακίνητα στην Αθήνα αναζητά η blueground, εταιρία διαχείρισης ακινήτων, η οποία μισθώνει διαμερίσματα και τα μετατρέπει σε πλήρως εξοπλισμένα καταλύματα, για τις ανάγκες φιλοξενίας στελεχών εταιριών και ιδιωτών.

Συγκεκριμένα, αυτήν την περίοδο, η blueground αναζητά νεόδμητα ή ανακαινισμένα ακίνητα 2 ή 3 υπνοδωματίων, τα οποία βρίσκονται σε επιλεγμένες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, τα Βόρεια και Νότια Προάστια.

 

Η blueground προσφέρει υπηρεσίες προώθησης και διαχείρισης ακινήτων, με την υποστήριξη της τεχνολογίας, αφού πραγματοποιήσει τις παρακάτω ενέργειες:

 

-Μελέτη και σχεδιασμό του χώρου


-Οργάνωση και εκτέλεση όλων των απαιτούμενων τεχνικών διεργασιών


-Επίπλωση και διακόσμηση ή ανακαίνιση σε περίπτωση που χρειάζεται, προσφέροντας επιλογές σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και λύσεις χρηματοδότησης, μέσω του δικτύου συνεργατών της


-Επαγγελματική φωτογράφιση του ακινήτου


Οι ιδιοκτήτες αποκομίζουν σημαντικά οφέλη από την ανάθεση του ακινήτου τους στη blueground, όπως σταθερό μηνιαίο έσοδο, μακροχρόνια μίσθωση και επικοινωνία με ένα μόνο συνεργάτη για όλες τις ανάγκες τους. H εταιρία διαχειρίζεται περισσότερα από 300 ακίνητα και έχει παρουσία στην Ελλάδα, την Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.