ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλοκαίρι του 2021 θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse

10:59 - 01 Οκτ 2020 | Επιχειρήσεις
Καλοκαίρι του 2021 θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse
Για το καλοκαίρι του 2021 αναβάλλεται, λόγω της πανδημικής κρίσης, η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse, της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η έκθεση, που ανοίγει παραδοσιακά τις «πόρτες» της στις αρχές κάθε έτους, για το 2021 είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου, ωστόσο για πρώτη φορά στη μακρά ιστορία της, αποφασίσθηκε η αναβολή της μέχρι το καλοκαίρι του 2021 από τον διοργανωτή της, Spielwarenmesse eG.

Η απόφαση ελήφθη από το εποπτικό συμβούλιο στις 24 Σεπτεμβρίου και έρχεται ως συνέχεια της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων μόλυνσης από κορωνοϊό και τους περαιτέρω περιορισμούς στα ταξίδια.

Ο Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος της Spielwarenmesse eG, δήλωσε: «Λυπούμαστε πολύ για την απόφαση αναβολής της Spielwarenmesse 2021».

Σημειώνεται ότι οι προετοιμασίες για την 72η  εκδήλωση τον Ιανουάριο είχαν ήδη ξεκινήσει, όμως λόγω των ακραίων συνθηκών, που προκάλεσε η κρίση του Covid-19, όλοι οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση ακολουθώντας τις οδηγίες της κρατικής κυβέρνησης της Βαυαρίας έκαναν αποδεκτό το Health & Hygiene Concept, που εκπονήθηκε σε συνεργασία με τις τοπικές υγειονομικές αρχές και την NürnbergMesse.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας ένωσαν σε αυτό το μονοπάτι και αισθάνομαι σίγουρος ότι οι βελτιώσεις που έχουμε κάνει, θα ωφελήσουν όλα τα μελλοντικά γεγονότα και διοργανώσεις», κατέληξε ο κ. Kick.

Η Spielwarenmesse eG βρίσκεται επί του παρόντος σε συνομιλίες με την  NürnbergMesse για να βρει μια κατάλληλη ημερομηνία για την Spielwarenmesse 2021. Εν τω μεταξύ, ο ιστότοπος στο www.spielwarenmesse.de θα συνεχίσει να παρέχει στους εκθέτες, τους λιανοπωλητές και τους αγοραστές, καθώς και στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης μια μεγάλη προσφορά και μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τη Βιομηχανία Παιχνιδιών.

Η ψηφιακή πλατφόρμα επεκτείνεται συνεχώς ως μια επιπλέον υπηρεσία και ως συμπλήρωμα της φυσικής έκθεσης.

Κάθε ενδιαφερόμενος, για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419019 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.spielwarenmesse.de και την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.