ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Πραγματοποιήθηκε το 21ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων

16:22 - 06 Ιουλ 2021 | Επιχειρήσεις
ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Πραγματοποιήθηκε το 21ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων
Υπό την Αιγίδα της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και άλλων φορέων πραγματοποιήθηκε το 21ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων με θέμα: "Ποιες ενέργειες απαιτούνται στη μετά Covid εποχή για την ανάπτυξη της Βιομηχανίας του Εμπορίου και των Υπηρεσιών της χώρας μας", την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αναλύθηκαν επίκαιρα ζητήματα σχετικά με την πανδημία, τον ελληνικό επιχειρηματικό στίβο και τις νέες καταναλωτικές συνήθειες. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε βραβεία στις διακριθείσες εταιρίες, μεταξύ των οποίων και Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των Αιωνόβιων Brands Awards 2021 ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης βράβευσε την Αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου για τα 146 χρόνια ιστορίας της, η οποία απέσπασε Diamond διάκριση.

mili

Επιπλέον, ο Υπουργός βράβευσε με Platinum βραβείο τις εταιρίες ΚΥΚΝΟΣ για τα 106 χρόνια ιστορικής πορείας της και την εταιρία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ για τη συμπλήρωση 93 χρόνων ιστορίας.

kiknnos

 

pittaw

Ακόμα, βράβευσε και τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με Gold βραβείο για τα 89 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, ο οποίος απένειμε τις βραβεύσεις Best Launching 2021 σε δυο Μέλη της Πρωτοβουλίας,  την ΕΨΑ, για το νέο προϊόν Summer Mix 2021 καθώς και την εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για το Φυσικό Μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο, φυσικό μεταλλικό νερό σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό.

eca

zagori

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.