ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

RIVER WEST: Σε λειτουργία νέος εξωτερικός χώρος του εμπορικού κέντρου

12:21 - 26 Νοε 2021 | Επιχειρήσεις
RIVER WEST: Σε λειτουργία νέος εξωτερικός χώρος του εμπορικού κέντρου
Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό ο νέος εξωτερικός χώρος του εμπορικού κέντρου και κέντρου ψυχαγωγίας και αναψυχής River West. Στο River West Open, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κυριαρχούν το πράσινο και το τρεχούμενο νερό που περιβάλλουν όλους τους χώρους του. Λειτουργούν ήδη επιλεγμένα εστιατόρια, κατά μήκος της όχθης του τεχνητού ποταμού, ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν στο σύνολό τους.

Στον χώρο υπάρχουν ένα καταπράσινο αμφιθέατρο, καταρράκτης και πρότυπη παιδική χαρά, καθώς και νέα υπερσύγχρονα καταστήματα επώνυμων αλυσίδων αθλητισμού, τεχνολογίας, ειδών σπιτιού και παιχνιδιών. Ειδικότερα, λειτουργούν το καινούριο κατάστημα της Decathlon που διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ για 80 αθλήματα σε έναν χώρο 5.000 τ.μ., το κατάστημα της εταιρείας Μουστάκας επιφάνειας 4.500 τ.μ, το νέο megastore Κωτσόβολος, καθώς το νέο κατάστημα Jysk και το LEGO® Store.

Επίσης τα εστιατόρια & cafe KFC, Flocafé, School Pizza Bar, Lukumaδες, Apola Souvlaki είναι ανάμεσα στα καταστήματα της εστίασης που θα λειτουργήσουν στο River West Open. Η επέκταση του River West, συνολικής επένδυσης 30 εκατ. ευρώ από τη Noval Property του Ομίλου Viohalco, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον κλάδο μέχρι σήμερα, δημιουργώντας περισσότερες από 250 νέες θέσεις εργασίας

 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.