ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλες οι προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου- Ελλάδας

15:18 - 01 Δεκ 2021 | Επιχειρήσεις
Μεγάλες οι προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου- Ελλάδας
Οι προοπτικές για διεύρυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας είναι μεγάλες για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό το μήνυμα έστειλε η σύναξη επιχειρηματιών των δύο χωρών, που παρευρέθηκαν σε εκδήλωση που οργάνωσαν η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας στην Πρεσβευτική Κατοικία στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση που παρευρέθηκαν οι Υφυπουργοί Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος και Ναυτιλίας κ. Βασίλης Δημητριάδης αντίστοιχα, απηυθύναν χαιρετισμό ο  Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου και ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας κ Ιωσήφ Ιωσήφ.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πρέσβης είπε ότι οι επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Επίσης διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες ότι η Πρεσβεία της Ελλάδας είναι στη διάθεση τους για κάθε βοήθεια στις δραστηριότητες τους.

Από την πλευρά του ο κ.  Ιωσήφ είπε ότι ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος θα συνεχίσει τις δράσεις του για προώθηση των οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών των δύο χωρών.

Οι παρευρεθέντες επιχειρηματίες αντάλλαξαν απόψεις μεταξύ τους και δήλωσαν ικανοποίηση από την πρωτοβουλία για οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.