ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Envolve: Οι νικητές του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων

13:17 - 04 Απρ 2022 | Επιχειρήσεις
Envolve: Οι νικητές του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων
Την Κυριακή, 3 Απριλίου, το Envolve Entrepreneurship ανακοίνωσε τους πέντε νικητές του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη, ενός διαγωνισμού που συγκέντρωσε ενδιαφέρον και αιτήσεις από σχολεία όλης της Ελλάδας. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτω από τον πυλώνα της εκπαίδευσης του Envolve Entrepreneurship, του οργανισμού που στηρίζει σταθερά την καινοτόμο επιχειρηματικότητα από το 2012, έχοντας συμπληρώσει μια δεκαετή παρουσία στο ελληνικό οικοσύστημα των startups και της καινοτομίας.

Η ψηφιακή τελετή βράβευσης μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τα κανάλια Facebook (https://bit.ly/3LBAWuq) και YouTube (https://bit.ly/3J4FsQo) του Envolve, όπου παρουσίασαν τα εγχειρήματά τους οι 10 ομάδες των φετινών φιναλίστ από Αττική, Κεφαλονιά, Κω, Κρήτη, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα.

Οι φετινοί νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Citree, R.S.P. (Revolutionary Solar Protector), Middle Earth Resort, Cricketro και 3GCΟι ιδέες των νικητών περιλαμβάνουν εγχειρήματα που αφορούν αειφόρα προϊόντα και υπηρεσίες για την καθημερινότητα, τη διατροφή, τις βιώσιμες πόλεις, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, τους σταθμούς φόρτισης και την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων.  

Στην τελετή βράβευσης απηύθυναν χαιρετισμό η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα. Νίκη Κεραμέως, καθώς και  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  κ. Χρίστος Δήμας.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.