ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Gizelis SA: Ενισχύθηκε με 5 νέα στελέχη

14:43 - 13 Ιουν 2022 | Επιχειρήσεις
Gizelis SA: Ενισχύθηκε με 5 νέα στελέχη
Η Gizelis SA ενισχύει σταθερά το ανθρώπινο δυναμικό της με στόχο να ανταποκριθεί στις σύγχρονες παραγωγικές ανάγκες και αναπτυξιακές απαιτήσεις των πελατών της. Εντάσσει στην ομάδα της 5 νέα υψηλής τεχνικής κατάρτισης και εξειδίκευσης στελέχη, με στόχο να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και προϊόντα που διασφαλίζουν στους πελάτες της υψηλές επιδόσεις σε όρους παραγωγικότητας, ποιότητας, κόστους και αξιοπιστίας.

Στην ομάδα της Gizelis SA ανήκουν πλέον οι: 

Θανάσης Ανδρούτσος - Industrial Design Engineer / [email protected] 

Χρήστος Γκουρτσογιάννης - Application Engineer / [email protected]

Κωνσταντίνος Καμπούρης - Chief Technology Officer / [email protected] 

Αντώνης Μανικάκης - Production Planning Engineer / [email protected]

Ηλίας Σουσδές - Technical Director / [email protected]

Τα νέα στελέχη διαθέτουν πολυετή εμπειρία, τεχνική γνώση και υψηλή εξειδίκευση στον τομέα τους. 

Σημειώνεται ότι η Gizelis SA είναι μια εταιρία εδραιωμένη στην αγορά που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει μία ευρεία γκάμα μηχανημάτων για την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας στη χώρα μας. Μετράει περισσότερα από 55 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς, όπου εξάγει πλέον άνω του 80% της παραγωγής της. Η παρουσία της έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών που στηρίζουν με επιτυχία τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής μεταποίησης. Νεότερη εταιρία του Ομίλου είναι η Gizelis Robotics, ο μεγαλύτερος σήμερα integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά.  

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Πρόεδρος του Ομίλου Gizelis σημειώνει: «Στον όμιλο Gizelis είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας. Άλλωστε, μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας μπορεί να προσβλέπει σε μόνιμο και διακριτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και του Industry 4.0, μόνο όταν επενδύει διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και στο πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο. Με πολύ χαρά καλωσορίζω στην εταιρία μας, τους νέους συναδέλφους στα νέα τους καθήκοντα με στόχο να κτίσουμε μια ισχυρή ομάδα που εγγυάται διαρκή ανάπτυξη προς όφελος των πελατών μας». 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.