ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Landis+Gyr: Υπέδειξε το εργοστάσιο Κορίνθου ως σημείο παραγωγής έξυπνων μετρητών

11:40 - 22 Φεβ 2023 | Επιχειρήσεις
Landis+Gyr: Υπέδειξε το εργοστάσιο Κορίνθου ως σημείο παραγωγής έξυπνων μετρητών
Διαψεύδει με ανακοίνωση της η Landis+Gyr A.G. πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία αποκλείστηκε από τη διαγωνιστική διαδικασία του ΔΕΔΔΗΕ για την προμήθεια έξυπνων μετρητών και λογισμικού ηλεκτρικής ενέργειας, επειδή δεν υπέδειξε την Κόρινθο ως εργοστάσιο παραγωγής.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Landis+Gyr A.G. επιθυμεί να βεβαιώσει ότι, αντίθετα με τα αναγραφόμενα, στη σχετική αίτησή της προς τον ΔΕΔΔΗΕ, έχει ρητά υποδείξει το εργοστάσιο Κορίνθου της ελληνικής θυγατρικής της L+G Α.Ε. ως Εργοστάσιο Παραγωγής.

Τέλος, καταλήγει τονίζοντας ότι εκτιμά ιδιαίτερα τη συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ και αναμένει την απόφαση της Ελληνικής Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή ορισμένα πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Landis+Gyr A.G. αποκλείστηκε από τη διαγωνιστική διαδικασία του ΔΕΔΔΗΕ για την προμήθεια έξυπνων μετρητών καιλογισμικού ηλεκτρικής ενέργειας, επειδή δεν υπέδειξε την Κόρινθο ως εργοστάσιο παραγωγής , η Landis+Gyr A.G.  επιθυμεί να βεβαιώσει ότι, αντίθετα με τα αναγραφόμενα, στη σχετική αίτησή τηςπρος τον ΔΕΔΔΗΕ, έχει ρητά υποδείξει το εργοστάσιο Κορίνθου της ελληνικής θυγατρικής της L+G Α.Ε.ως Εργοστάσιο Παραγωγής. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεργασία μας με τον ΔΕΔΔΗΕ και αναμένουμετην απόφαση της Ελληνικής Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.