ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποδομές και κατασκευαστικά έργα: Η Διαχείριση στο άμεσο μέλλον αλλάζει

08:55 - 15 Νοε 2021 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Υποδομές και κατασκευαστικά έργα: Η Διαχείριση στο άμεσο μέλλον αλλάζει
Το 1ο συνέδριο Construction Project Management παρουσιάζει η BOUSSIAS την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, σε ψηφιακό περιβάλλον, Live Online & Interactive.

Το συνέδριο τελεί υπό την Aιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ έχει την Τιμητική Υποστήριξη των φορέων: Εθνικό Συμβούλιο Βιομηχανίας Υποδομών και Κατασκευών ΕΣΒΥΚ, ASCE Hellenic Section και PMI Greece Chapter.

Το 1o Construction Project Management conference, έρχεται για να αναδείξει τις πλέον επίκαιρες και σημαντικές τάσεις της Βιομηχανίας των Υποδομών και Κατασκευών της χώρας, ενώ  ταυτόχρονα θα προσεγγίσει τις εξελίξεις της σύγχρονης Διοικητικής Επιστήμης στον τομέα των κατασκευών, υπό το πρίσμα της επιτάχυνσης που απαιτεί η νέα μετά covid -19 εποχή.

Οι θεματικοί άξονες του συνεδρίου θα αναπτυχθούν μέσα από τις τρείς ενότητες:

  1. Θεσμικό Πλαίσιο - Διακυβέρνηση - Προγραμματισμός και Διαχείριση Έργων - Φορείς - Συνεργασίες/Συμπράξεις
  2. Ψηφιοποίηση της Βιομηχανίας Υποδομών και Κατασκευών –State of the Art - Εργαλεία και Τεχνικές
  3. Construction Project Management: Standardized Framework and Methodology

Η agenda του συνεδρίου θα διαρθρωθεί μέσα από μία σειρά ομιλιών και παρουσιάσεων όπου θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι των επίσημων φορέων του κλάδου, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητα, διεθνείς ομιλητές, experts και professionals, διακεκριμένα στελέχη από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Παράλληλα, μέσα από τα discussion και Q&A panels, θα δοθεί το βήμα για την ανάπτυξη διαλόγου και προβληματισμού γύρω από τα επίκαιρα θέματα του κλάδου.

Δείτε το video του συνεδρίου

Η παρακολούθηση του συνεδρίου παρέχει μέχρι 8 PDUs, για όσους διατηρούν πιστοποίηση από το Project Management Institute.

H διαδικτυακή συμμετοχή για Στελέχη Υπουργείων, Περιφερειών, Δήμων είναι δωρεάν. Για την παρακολούθηση απαιτείται προεγγραφή.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και τη θεματολογία του συνεδρίου θα βρείτε ΕΔΩ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.