ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «Μύλοι Λούλη» ξεκινά την κατασκευή σιλό δημητριακών στη Βουλγαρία

13:22 - 18 Μαϊ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η «Μύλοι Λούλη» ξεκινά την κατασκευή σιλό δημητριακών στη Βουλγαρία
Τις εργασίες της για την κατασκευή σιλό δημητριακών ξεκίνησε στις 12 Απριλίου 2021 η «Μύλοι Λούλη» μέσω της θυγατρικής της, Loulis Mel-Bulgaria EAD.

Η εν λόγω κατασκευή είναι χωρητικότητας 7.000 τόνων, σε ιδιόκτητο οικόπεδο που βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη του Bozhurishte, στη Σόφια Βουλγαρίας.

Το κόστος της επένδυσης έχει προϋπολογισθεί στα €2,8 εκατ. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, η Βουλγαρία σήμερα είναι μια από τις βασικές χώρες παραγωγής μαλακών σιτηρών στη Βαλκανική χερσόνησο, εξάγει άλλωστε εκατομμύρια τόνους ετησίως.

Καθώς η Ελλάδα είναι ελλειμματική στην παραγωγή μαλακού σίτου, σε σχέση με της ανάγκες της εγχώριας αγοράς και βασίζεται στις εισαγωγές, η Μύλοι Λούλη σκοπεύει μέσω αυτής της επένδυσης να μπορεί να προμηθεύεται και να κάνει διαλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων σιτηρών απευθείας από την πηγή.

Η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξή της εκπληρώνοντας σταθερά μια από της στρατηγικές της προτεραιότητες, ενισχύοντας την διεθνή της δραστηριότητα στη Βουλγαρία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.