ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύμπραξη Nova- Ομίλου Βαρδινογιάννη με βλέμμα στο Ταμείο Ανάκαμψης Κύριο

12:11 - 12 Δεκ 2022 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Σύμπραξη Nova- Ομίλου Βαρδινογιάννη με βλέμμα στο Ταμείο Ανάκαμψης
Έντονη κινητικότητα επικρατεί στην αγορά τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής για τη διεκδίκηση μεγάλων έργων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις ετοιμάζει η NOVA, η οποία μετά τη συγχώνευση με την Wind, θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα δημιουργηθεί ένα νέο σχήμα που θα δημιουργήσει μεγάλα έργα του δημοσίου που συμπεριλαμβάνονται στο Ταμείο Ανάκαμψης και όχι μόνο.

Ο Αλέξανδρος Μπρέγιαννης θα αναλάβει το νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπρέγιαννης τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Public Sector & ICT Executive Director στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind, ενώ ταυτόχρονα ορίστηκε Group Public Sector & ICT Advisor για τον όμιλο της United Group.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής έχει ηγηθεί με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης πολυεθνικών εταιρειών, στους τομείς των πωλήσεων και του business development, όπου διαχειρίστηκε μια σειρά από τα μεγαλύτερα έργα ΙCT της χώρας.

Στην Wind λειτουργεί ήδη ξεχωριστό τμήμα για την διεκδίκηση έργων Πληροφορικής με επικεφαλής τον κ. Μπρέγιαννη που συνεργάζεται με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), παρέχοντας λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού σε ΜμΕ, στοχεύοντας στην ομώνυμη δράση του Ταμείου Ανάκαμψης, με προϋπολογισμό 450 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει και διεκδικεί έργα «έξυπνων πόλεων» στους δήμους της χώρας, προϋπολογισμού άνω των 320 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.