ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics logitrans

15:50 - 15 Σεπ 2020 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics logitrans
Την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Μεταφορών και Logistics, logitrans, για το 2020 και τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2021, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η σχετική πρωτοβουλία του Εκθεσιακού Οργανισμού αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, λαμβάνοντας υπόψη το γενικότερο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19 και αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης ζητήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας.

Η logitrans πραγματοποιείται ετησίως στην Κωνσταντινούπολη και σημειώνει εξαιρετικά αποτελέσματα χρόνο με το χρόνο, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους εκθέτες, επισκέπτες και διοργανωτές. Πιο συγκεκριμένα, οι εκθέτες στην τελευταία διοργάνωση αυξήθηκαν κατά 16%, φτάνοντας συνολικά τις 158 επιχειρήσεις από 24 χώρες, που παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 15.600 εμπορικούς επισκέπτες.

Κάποια από τα εκθέματα της logitrans είναι:

  • Συστήματα αποθήκευσης
  • Ανυψωτικά μηχανήματα, μηχανήματα αποθήκευσης και εξοπλισμός
  • Software και αυτοματισμοί
  • Οχήματα και συστήματα διαχείρισης
  • Συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας
  • Φορτηγά, τρέιλερ, καρότσες, μικρά φορτηγά αυτοκίνητα
  • Ανταλλακτικά, αξεσουάρ και εξοπλισμός επαγγελματικών οχημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δυναμικό της έκθεσης έχει προστεθεί η air cargo Turkey, η οποία αποτελεί το κέντρο της βιομηχανίας των αερομεταφορών, στο πλαίσιο της οποίας λαμβάνουν παράλληλα αρκετά συνέδρια και meetings, με σκοπό την ανάδειξη των τελευταίων τάσεων του ειδικού αυτού κλάδου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με τη logitrans, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.