ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΑΣΑ: Έχουμε επεισόδια στα ΜΜΜ από αρνητές της μάσκας

08:29 - 23 Σεπ 2020 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΟΑΣΑ: Έχουμε επεισόδια στα ΜΜΜ από αρνητές της μάσκας
Στην σκιά των επεισοδίων, που σημειώνονται ανάμεσα σε επιβάτες για την χρήση της μάσκας στα ΜΜΜ της Αθήνας, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, Μιχάλης Σιορίκης, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στα λεωφορεία που κινούνται στην πρωτεύουσα.

«Οι αποστάσεις δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν. Υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά με επιβάτες που δεν φορούν μάσκες ή είναι αρνητές της μάσκας και υπάρχουν επεισόδια» είπε ο κ. Σιορίκης αν και σύμφωνα με τον ίδιο «οι περισσότεροι φορούν μάσκες».

Ο ίδιος είπε ότι «χθες (σ.σ. Τρίτη) είδαμε μια μείωση στον συνωστισμό με τη σταδιακή προσέλευση των πολιτών στην εργασία τους (σ.σ. σε εφαρμογή των νέων μέτρων για την Αττική)».

«Αλλά δεν υπάρχουν λεωφορεία. Από τα 1.250 που θα έπρεπε να κυκλοφορούν χθες είχαμε 1.050 ενώ το 10% του συγκοινωνιακού έργου ήταν από το φιλότιμο των εργαζομένων που εργάστηκαν στο ρεπό τους» πρόσθεσε ο κ. Σιορίκης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου απέστειλε εγκύκλιο στους εισαγγελείς όλης της χώρας για τους υποκινητές στη μη χρήση μάσκας.

Τα μέλη του «κινήματος κατά της μάσκας», θα οδηγούνται στο αυτόφωρο ακόμη και εάν «κινούνται» εντός του διαδικτύου  καθώς διαπράττουν το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.

Μάλιστα, στους παραβάτες θα επιβάλλεται ποινή φυλάκισης έως ένα έτος ή χρηματική ποινή.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:37 - 23 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.