ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική: Μυλωνάς και Χαρδούβελης... όργωσαν την Κρήτη- Επαφές με επιχειρηματίες

11:17 - 03 Νοε 2021 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εθνική: Μυλωνάς και Χαρδούβελης... όργωσαν την Κρήτη- Επαφές με επιχειρηματίες
Επαφές στην Κρήτη πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος της ΕΤΕ κ. Γκίκας Χαρδούβελης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παύλος Μυλωνάς.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης είχαν -μεταξύ άλλων- επαφές με επιχειρηματίες, με τους οποίους συνομίλησαν σε ειδική εκδήλωση στο Galaxy Hotel στο Ηράκλειο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε έμφαση στον τουρισμό, αγροτικά ζητήματα, την υγεία, αλλά και τις νεοφυεις επιχειρήσεις.

Ο κ. Μυλωνάς αναφέρθηκε στο μετασχηματισμό της τραπεζας, λέγοντας πως ήταν άκρως επιτυχημένος, ενώ επισήμανε πως η ΕΤΕ παρέμεινε ισχυρή και δεν ζήτησε λεφτά από μετόχους 

Ο Γκίκας Χαρδούβελης στάθηκε περισσότερο στον πακτωλό χρημάτων που έρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης, γεγονός που θα δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Η ΕΤΕ όπως είπε θα είναι στο πλευρό των επιχειρήσεων για να χρηματοδοτήσει τα επενδυτικά τους σχέδια.
 
Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί πως η Εθνική τράπεζα δεσμεύθηκε να στηρίξει σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου όπως προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ.
 
Παύλος Μυλωνάς και Γκίκας Χαρδούβελης συναντήθηκαν με εκατοντάδες επιχειρηματίες του νησιού, σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο τους οποίους ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις επενδυτικές ευκαιρίες που διανοίγει η προοπτική του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αλλά και η ικανότητα της τράπεζας να υποστηρίξει όχι μόνο χρηματοδοτικά αλλά και συμβουλευτικά κάθε καλή και βιώσιμη επενδυτική  πρόταση.

Όπως είναι γνωστό η Εθνική έχει δημιουργήσει μια εξειδικευμένη ομάδα , την «Εθνική 2.0» για να εξυπηρετήσει τις επιχειρήσεις στο μεγάλο αυτό στοίχημα για τη χώρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.