ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες στις πληγείσες περιοχές

21:23 - 26 Ιαν 2022 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες στις πληγείσες περιοχές
Θα επαναλειτουργήσουν αύριο (27/1) για το κοινό οι τράπεζες σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη, και Νότιο Αιγαίο, αλλά με σημαντικούς περιορισμούς, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).

Ειδικότερα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε καθένα τραπεζικό κατάστημα, ενδέχεται αυτό να μην λειτουργεί ή να υπάρχει περιορισμένος αριθμός εργαζομένων ή να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας.

Ως εκ τούτου, επισημαίνει η ΕΕΤ, συνιστάται οι συναλλασσόμενοι να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα καταστήματα όπως επίσης πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ενημερώσεις από Alpha Bank, Eurobank και Τρ. Πειραιώς

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Alpha Bank θα προχωρήσει στο άνοιγμα των καταστημάτων της σε Αττική και Κρήτη στις 10 το πρωί.

Από την άλλη πλευρά, στη Eurobank οι αρμόδιες περιφερειακές διευθύνσεις της τράπεζας θα αξιολογήσουν τις επόμενες ώρες τις συνθήκες σε Αττική, Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Εύβοια και Βοιωτία και θα επαναφέρουν τη λειτουργία των καταστημάτων μόνο αν είναι εφικτή η πρόσβαση για εργαζομένους και πελάτες. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή διαπιστωθεί ότι αυτό δεν είναι ασφαλές, τα καταστήματα στις παραπάνω περιοχές θα παραμείνουν κλειστά.

Στις 10.00 π.μ. της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου 2022 ορίζεται η έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στις πληγείσες περιφέρειες (Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κρήτης και νοτίου Αιγαίου), σύμφωνα με ενημέρωση της τράπεζας. Παράλληλα, τονίζεται πως λόγω των επικρατουσών συνθηκών, ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να μην λειτουργήσουν καθόλου. Ως εκ τούτου συνιστάται πριν τη μετάβαση των συναλλασσομένων σε αυτά να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:08 - 26 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.