ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η KRAFT Paints κατέκτησε Bronze Award στα Manufacturing Excellence Awards

16:04 - 07 Οκτ 2021 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Η KRAFT Paints κατέκτησε Bronze Award στα Manufacturing Excellence Awards
O όμιλος DRUCKFARBEN με την εταιρεία KRAFT Paints, διακρίθηκε με Bronze βραβείο στα φετινά Manufacturing Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στην κατηγορία “Επιχειρησιακή Ηθική & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη”. Τα βραβεία διεξήχθησαν από την Boussias Communications επιβραβεύοντας την αριστεία των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας καθώς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.

Η συγκεκριμένη διάκριση του ομίλου DRUCKFARBEN με την εταιρεία KRAFT Paints, έρχεται να αναδείξει για ακόμα μια φορά πως η εταιρεία, αποτελεί πρότυπο κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, πως είναι πλήρως εναρμονισμένη με την περιβαλλοντική νομοθεσία και πως κάνει πράξη τους στόχους της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Με δέσμευσή της τη διαρκή ενημέρωση, αξιολόγηση και υλοποίηση πολιτικών και πρακτικών που προωθούν και ενισχύουν την αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο όμιλος συνεχίζει το έργο του στοχεύοντας στην αρμονική λειτουργία της μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον που δραστηριοποιείται.

Σε μία εποχή με υψηλές απαιτήσεις περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, η KRAFT Paints του ομίλου DRUCKFARBEN, κατάφερε μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές και επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, να πετύχει πολλούς από τους βιώσιμους στόχους της και να συνεισφέρει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος. Αξιοσημείωτη είναι η επιλογή προμηθευτών που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες υπό το πρίσμα του sustainability και η άμεση εφαρμογή των πράσινων πρακτικών της εταιρείας, μέσα από την ανάπτυξη Vegan και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων από ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες και συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Master Easy Clean που είναι το πρώτο χρώμα με πιστοποιήσεις V-Label & Redcert2 και τα συστήματα BIOCLIMA που προωθούν τη φιλοσοφία Energy Safe και κάνουν χρήση ανακυκλώσιμων πρώτων υλών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.