ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ματώνουν» τα πρατήρια καυσίμων (video)

11:44 - 14 Νοε 2020 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
«Ματώνουν» τα πρατήρια καυσίμων (video)
Μείωση κίνησης έως 65% καταγράφεται στα πρατήρια καυσίμων, μετά το δεύτερο lockdown, όπως επεσήμανε η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των βενζινοπωλών εν μέσω πανδημίας παρουσίασε η κα Ζάγκα μιλώντας στο MEGA.

Όπως δήλωσε η κ. Ζάγκα μιλώντας για το δεύτερο lockdown και την κίνηση στα πρατήρια καυσίμων την εποχή της πανδημίας:

«Το προηγούμενο Σάββατο που ξεκίνησε το δεύτερο lockdown, έχει πέσει σημαντικά η πώληση στα καύσιμα κίνησης γύρω στο 60 με 65%. Αυτό αφορά τη βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης. Μπορεί να κυκλοφορούν αυτοκίνητα στο δρόμο, όμως δεν πάνε ούτε βόλτα, ούτε εκδρομή γιατί ο κόσμος φοβάται και αισθάνεται ασφάλεια στο αυτοκίνητό του. ήδη από Δευτέρα τα δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργούν, οπότε χάνουμε και αυτό το κομμάτι του κόσμου. Ο κλάδος μας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος καθώς υπάρχουν πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις. Όμως είναι ξεκάθαρο πως θα πάρουμε κι εμείς την προσωπική μας ευθύνη κι όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για το καλό όλων».

Η ίδια επίσης επισήμανε πως ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες για νοθεία καυσίμων, αλλά και για κλέψιμο στις αντλίες.

«Αυτή η γάγγραινα πρέπει να τελειώσει. Όχι μόνο γιατί κατακλέβουν τον καταναλωτή, όχι μόνο είναι αθέμιτος ανταγωνισμός για τους υπόλοιπους. Και σε όλο αυτό δεν μας έχει δώσει απάντηση καμία κυβέρνηση. Δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση να λαμβάνει φόρο και ΦΠΑ από τους επαγγελματίες;» είπε μεταξύ άλλων η κ. Ζάγκα.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:49 - 14 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.