ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΙΝΚΑ: Καταγγελίες για διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά

11:03 - 31 Μαρ 2022 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΙΝΚΑ: Καταγγελίες για διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά
Η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας απέστειλε επιστολή στη ΡΑΕ, με την οποία ζητά ενημέρωση σχετικά με καταγγελίες πολιτών για εντολές διακοπής παροχής ρεύματος από τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς ΡΑΕ 

Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας 

Κοινοποίηση ΜΜΕ 

Κύριοι ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας δεχόμαστε κάθε μέρα εκατοντάδες καταγγελίες παράπονα Καταναλωτών για εντολές διακοπής παροχής ρεύματος από τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας. 

Μέσα σ αυτήν την οικονομική κρίση που βιώνουν τα νοικοκυριά λόγω της τρελής στην κυριολεξία αύξησης του ρεύματος που φτάνει πολλές φορές 5 και 6 φορές επάνω από ότι πλήρωνε ο καταναλωτής μέχρι εχθές, είναι απαράδεκτο και αδιανόητο να μην δέχονται οι παροχοι τον διακανονισμό που ζητούν οι πελάτες τους. 

Κύριοι το θέμα δεν είναι ότι δεν θέλουν να πληρώσουν αλλά δεν έχουν να πληρώσουν. 

Καλούμε την κυβέρνηση την  (  ΡΑΕ  ) Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας άμεσα να κάνουν την παρέμβασή τους για να σταματήσουν τις διακοπές ηλεκτροδότησης και παράλληλα να δώσουν εντολές για ρύθμιση διακανονισμού  δόσεων. 

Ελπίζουμε και ευελπιστούμε πως θα ακουστεί το κάλεσμα τού ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας προς τις παραπάνω προτροπές. 

Δεν φτάνει η ακρίβεια πρέπει να γίνουν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση  ;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.